Madlavning på højskole - Lær at lave bæredygtig mad på | Ry Højskole
Højskole med Madlavning på skemaet: Savner du inspiration til at lave lækker mad krydret med fantasi og smagsløg? Tag med på Ry Højskole her.
20700
page,page-id-20700,page-child,parent-pageid-24899,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

VERDENSMAD

VERDENSMAD

Er du blevet træt af pasta med tomatsovs? Savner du inspiration til at lave lækker mad af det, der nu lige er i køleskabet i dag? Eller har du bare altid haft lyst til at give dig i kast med mad fra hele verden?

 

Bæredygtig madlavning, smagsløg og fantasi
Med Ry Højskoles kokke som undervisere, arbejder vi med tyrkisk, asiatisk, mellemøstlig eller måske helt almindelig dansk mad – med et twist. Vi øver os i bæredygtighed og genanvendelse og minimering af madspild.
Men først og sidst arbejder vi med at bruge smagsløgene og fantasien.

 

Verdensmad er sammen med Litteratur og Skriveværksted, Filosofi, Psykologi, Mytologi, Livsrejse, Film, Retorik, Pædagogik og 15 minutter et af mange valgfa på Ry Højskole.

Madlavning på højskole
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT