Psykologi - Højskole med psykologi & stor indsigt | Ry Højskole | Ry Højskole
På Ry Højskole er Psykologi et fag, hvor du kommer på en rejse mod større selvindsigt. Bestil en brochure og læs om Psykologi på Ry Højskole her.
17503
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17503,page-child,parent-pageid-24899,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

PSYKOLOGI

PSYKOLOGI PÅ RY HØJSKOLE

At forstå hvad der sker imellem mennesker.
At kende sig selv og at udvikle sin personlighed er også at blive bedre til at forstå de psykiske mekanismer, der opstår i enhver social relation.

 

Undervisningen er en rejse i personlig udvikling mod større selvindsigt og at få et bedre kendskab til sig selv og sine ressourcer.

 

Hvad er Psykologi på Ry Højskole?
Vi arbejder med at turde ”smide masken” og overskride egne grænser, at blive bedre og bedre til at lytte til os selv og vores intuition og at frigøre den energi og kreativitet, som mange ubevidst undertrykker.

 

Psykologi er et af de fag, hvor vi arbejder både praktisk og teoretisk.

 

Få mere information om højskolen og Psykologi som fag

Du kan læse mere om alle vores fag i vores brochure, som vi sender til dig helt gratis. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 86 89 18 88 eller sende os en mail på kontoret@ryhojskole.dk, hvis du har spørgsmål til faget, eller hvis du har fået lyst til at komme forbi og se Ry Højskole med egne øjne, opleve stemningen og for at se om et højskoleophold er noget for dig.

Psykologi på højskole
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT