Mærk Verden | Ry Højskole
22533
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22533,page-child,parent-pageid-24899,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

MÆRK VERDEN

Mærk Verden

Mærk Verden handler om noget af det mest grundlæggende i menneskers udvikling, nemlig opmærksomhed.

 

Opmærksomhed er nødvendig for at kunne danne nye indtryk, tanker og holdninger. Og i ”opmærksomhedsøkonomien”, hvor online platforme, nyheder og reklamer konstant kalder på vores opmærksomhed, er det blevet nødvendigt at være opmærksom på sin opmærksomhed.

 

Derfor øver vi os i at være opmærksomme – på os selv, hinanden, og på verden. Vi oplever hvordan virkeligheden fremstår forskelligt alt efter, hvordan vi er opmærksomme på den.

15 minutter 650 x 450
15minutter 800 x 450

Vi træner vores sanser, mærker vores følelser og lægger mærke til vores tanker. Vi undersøger hvad der sker med vores opmærksomhed, når vi hengiver os til et stykke musik, spiller boldspil i mørket, oplever varmestress i saunaen eller skal improvisere en sketch ud fra et tilfældigt stikord.

 

Igennem leg, øvelser, meditationer og udfordringer træner vi opmærksomheden. Og når vi er blevet gode til at være opmærksomme forbereder vi os på at have andres opmærksomhed . Hvad du bruger dine den til er helt op til dig – det kan være en fortælling, en sang, en saxofonsolo, et digt, en oplevelse. Der er ingen regler. Kun opmærksomhed.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT