LIVSREJSE | Ry Højskole
20685
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20685,page-child,parent-pageid-24899,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

LIVSREJSE

LIVSREJSE

Livsrejse handler om de vigtigste spørgsmål i livet, nemlig: hvad er det vi vil med tilværelsen, hvorfor vil vi det, og hvordan slipper vi bedst afsted med det?

 

Vi drømmer med benene på jorden

Med udgangspunkt i vores egne erfaringer undersøger vi, hvordan man bliver god til at navigere på sin rejse igennem livet. Hvilke forhindringer kan man støde ind i, og hvilke muligheder har man for at takle dem?

 

Vi navigerer i uvisheden

Livsrejse handler om hvad vi gør, når vi bliver overrumplet af livets uvished, og fremtiden lige pludselig ligger åben foran os. Om hvordan vi ser de ting vi frygter i øjnene, og bliver opmærksomme på det der har betydning for os.

Livsrejse på Ry Højskole
Livsrejse på Ry Højskole

Valgfag

Livsrejse er sammen med Verden omkring Os,  Litteratur og Skriveværksted, Filosofi, Psykologi, Mytologi, 15 minutter, Film, Retorik, Pædagogik, og Verdensmad et af mange valgfag.

 

Hvis du har spørgsmål til Livsrejse eller et af de andre fag på Ry Højskole, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT