Skrivekursus på Højskole - Bliv en bedre Forfatter på Skriveværkstedet her! | Ry Højskole
Har du Forfatter-drømme eller ønsker at blive bedre til at skrive? På dette Skrivekursus får du øvelser og konstruktiv feedback. Læs om Skriveværksted på Ry Højskole her!
17483
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17483,page-child,parent-pageid-24899,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

SKRIVEVÆRKSTED

SKRIVEVÆRKSTED OG LITTERATUR

“Jeg kan få lige så meget ud af Anders And som af Shakespeare”.

 

Sådan sagde forfatteren Dan Turéll om litteratur. Men han sagde også, at litteratur er for alle. Skriveværkstedet på Ry Højskole er et skrivekursus for alle, hvad enten du drømmer om at blive forfatter, journalist eller bare gerne vil blive bedre til at skrive. Uanset om du har skrevet til skrivebordsskuffen i årevis, eller om du aldrig har sat pennen mod papiret, så kan du deltage.

 

Find din egen skrive-stil med inspiration fra aktuel litteratur og forfattere
I litteraturen er der ikke nogen smarte tricks eller faste regler, at arbejde ud fra. Alt er i princippet tilladt. Derfor er det vigtigste, at du har lyst til at skrive. I Skriveværkstedet arbejder vi med gode skriveøvelser og kvalificeret og konstruktiv tekstrespons. Du bliver udfordret og inspireret på din vej til at finde din egen stil. Vi stifter bekendtskab med forfattere og litteraturen omkring os lige nu, og øver os i at blive bedre til at vurdere, hvad der er godt og skidt. Vi skriver i alle fiktive genrer.

Skrivekursus på højskole
Skriveværksted på Ry Højskole

Undervejs får vi måske forfattere på besøg i skriveværkstedet. Vi laver sikkert en oplæsningsaften på skolen. Det kan også være, vi sejler ud i kanoer og skriver digte fra både. Mulighederne er mange. Så fat pennen og gør dig klar til en tur i litteraturens verden!

 

Hvis du har spørgsmål til vores skrivekursus “Litteratur og Skriveværksted” eller et af de andre valgfag på Ry Højskole, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT