Foto Højskole - Lær om fotografering på | Ry Højskole
Lær teknikkerne bag god fotografering. Lær at lave portrætfoto indenfor diverse stilarter. Vi dykker ned i analog foto og meget mere. Læs om faget Foto her
20784
page,page-id-20784,page-child,parent-pageid-24899,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

FOTO

FOTO PÅ RY HØJSKOLE

Portrætfoto
Vi dykker ned i kunstverdenens mest udbredte genrer: Fra de store monumentale værker til de små hverdagsklip, fra museumsværker over mormors anevæg til snapshots.

 

Der bliver stillet opgaver indenfor en række af portrættets stilarter: studieportræt, miljøportræt, glamour, udendørsportræt, selvportræt osv. Undervejs stifter vi bekendtskab med lidt kamerateknik, billedredigering med Photoshop Elements og lyssætning.

Portrætfoto-528x350
Analog-foto-506x350

Analog Foto
På trods af det digitale fotos rasende fremmarch, lever det analoge foto videre i bedste velgående. Det handler om fascinerende klassiske kameraer, belysningsmålere, film, fremkaldelse, forstørrelse og magiske timer i mørkekammeret.

 

Det handler om at forstå fotografiets uomgængelige læresætninger og om at tilegne sig en håndværksmæssig kunnen, med de sejre og nederlag, der uundgåeligt følger i kølvandet. Og det handler om glæden ved at stå med et billede, hvor man kan sige til sig selv: Det her har jeg 100% selv lavet!

 

Så i faget Foto på Ry Højskole lærer du om teknikkerne bag god fotografering.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT