Foto Højskole - Lær om fotografering på | Ry Højskole
Lær teknikkerne bag god fotografering. Lær at lave portrætfoto indenfor diverse stilarter. Vi dykker ned i analog foto og meget mere. Læs om faget Foto her
20784
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20784,page-child,parent-pageid-24899,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

FOTO

FOTO PÅ RY HØJSKOLE

Portrætfoto
Vi dykker ned i kunstverdenens mest udbredte genrer: Fra de store monumentale værker til de små hverdagsklip, fra museumsværker over mormors anevæg til snapshots.

 

Der bliver stillet opgaver indenfor en række af portrættets stilarter: studieportræt, miljøportræt, glamour, udendørsportræt, selvportræt osv. Undervejs stifter vi bekendtskab med kamerateknik, billedredigering med Photoshop Elements og lyssætning.

Foto på Ry Højskole
Fotokursus på højskole

Analog Foto
På trods af det digitale fotos rasende fremmarch, lever det analoge foto videre i bedste velgående. Det handler om fascinerende klassiske kameraer, belysningsmålere, film, fremkaldelse, forstørrelse og magiske timer i mørkekammeret.

 

Det handler om at forstå fotografiets uomgængelige læresætninger og om at tilegne sig en håndværksmæssig kunnen, med de sejre og nederlag, der uundgåeligt følger i kølvandet. Og det handler om glæden ved at stå med et billede, hvor man kan sige til sig selv: Det her har jeg 100% selv lavet!

 

Så i faget Foto på Ry Højskole lærer du om teknikkerne bag god fotografering.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT