Dans: Tag på Højskole med Dans (alle niveauer) her | Ry Højskole
Højskole med Dans: På Ry Højskole har vi fokus på at finde glæden og trygheden ved at danse, styrke, smidiggøre og mobilisere vores krop. Dans med her!
24487
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24487,page-child,parent-pageid-24899,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

DANS

DANS PÅ RY HØJSKOLE

Tag på højskole og vælg dans som valgfag: At danse er at slippe kroppen fri, være nærværende og opmærksom. Vi dykker ned i en verden uden ord og kommunikerer i stedet for med vores kroppe. Med fantasi og billeder finder vi nye måder at bevæge os på, og ikke mindst finder vi modet til at udfolde og udtrykke os frit til musikken.

 

Vi kommer til at svede og arbejde med vores fysik i tumlende leg og samtidig finde tid til at vende blikket indad og arbejde med vores sanser. Vi arbejder med vores egen krop, lave partnerøvelser og arbejde sammen i hele gruppen.

 

Med en kreativ tilgang til dans frem for faste stilarter er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert – på faget Dans har vi derimod fokus på at finde glæden og trygheden ved at danse – styrke, smidiggøre og mobilisere vores krop til musik.

 

Vi underviser og danser på alle niveauer

Du behøver ikke at have gået til undervisning i hverken modern dance eller salsa eller en helt tredje stilart: Både erfarne og mindre erfarne kan deltage og få noget ud af faget Dans på Ry Højskole. Den eneste forudsætning er en nysgerrighed på at lære dig selv bedre at kende.

 

Mere information om at danse på Ry Højskole

Søger du efter en højskole med dans og bevægelse, så kom med på Ry Højskole. Ring til os på tlf. 86 89 18 88, hvis du har spørgsmål til faget eller andet omkring højskoleopholdet. Vi vil også meget gerne byde dig op til en rundvisning på højskolen. Har du set vores brochure, hvor du kan læse mere om Ry Højskole? Du kan nemt få fingrene i den her.

På højskole med dans
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT