Dans: Højskole med Dans for alle niveauer her | Ry Højskole
Højskole med Dans: På Ry Højskole har vi fokus på at finde glæden og trygheden ved at danse, styrke, smidiggøre og mobilisere vores krop. Dans med her!
24487
page,page-id-24487,page-child,parent-pageid-24899,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

DANS

DANS PÅ RY HØJSKOLE

At danse er at slippe kroppen fri, være nærværende og opmærksom. Vi dykke ned i en verden uden ord og kommunikerer i stedet for med vores kroppe. Med fantasi og billeder finder vi nye måder at bevæge os på, og ikke mindst finder vi modet til at udfolde og udtrykke os frit.

 

Vi kommer til at svede og arbejde med vores fysik i tumlende leg og samtidig finde tid til at vende blikket indad og arbejde med vores sanser. Vi arbejder med vores egen krop, lave partnerøvelser og arbejde sammen i hele gruppen.

 

Med en kreativ tilgang til dans er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert – på faget Dans har vi derimod fokus på at finde glæden og trygheden ved at danse – styrke, smidiggøre og mobilisere vores krop.

 

Både erfarne og mindre erfarne kan deltage og få noget ud af faget Dans på Ry Højskole. Den eneste forudsætning er en nysgerrighed på at lære dig selv bedre at kende.

 

Mere information om at danse på Ry Højskole

Søger du efter en højskole med dans, så kom med på Ry Højskole. Ring til os på tlf. 86 89 18 88, hvis du har spørgsmål til faget eller andet omkring højskoleopholdet. Vi vil også meget gerne byde dig op til en rundvisning på højskolen. Har du set vores brochure, hvor du kan læse mere om Ry Højskole? Du kan nemt få fingrene i den her.

På højskole med dans
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT