FÆLLESFAG | Ry Højskole
17530
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17530,page-child,parent-pageid-16588,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

FÆLLESFAG

FÆLLESFAG

Hver dag byder på en række fællesaktiviteter. For nogen begynder det allerede med en svømmetur i Møllesø. Der er fælles morgenmad fra kl. 7.30.

 

Efter morgenmaden mødes alle i foredragssalen morgensamlingen. Morgensamlingen kan indeholde hvad som helst, men altid en eller flere sange fra højskolesangbogen. I begyndelsen er det lærerne, der forbereder indholdet, men ret hurtigt er det også eleverne, der melder sig med fortællinger, musik, billeder eller hvad det nu kan være.

 

Hver onsdag er der Højskoleaften. Her vil også interesserede fra byen være med.

fællesmøde 600 x 400
Folkeklubben på Ry Højskole 2017 600 x 400

En højskoleaften kan være et foredrag, koncerter, teaterforestillinger, sangaftner eller måske debatter om aktuelle problemstillinger. Nogen gange står vi selv for dem, men ofte inviterer vi gæster. De første 6-8 uger er planlagt når holdet starter, senere er eleverne med til at bestemme indhold og program.

 

Der er i løbet af ugen nogle fællestimer, som kan ligne højskoleaftnerne. De kan også handle om at stille skarpt på det fælles liv på skolen eller handle om at planlægge program for studieture eller en festival.

 

Fællesmødet der finder sted hver onsdag mellem 13 og 14 er skolens demokratiske forum. Eleverne står på skift for mødets dagsorden og afvikling. Her tages beslutninger om et fælles program i fritiden, og man enes om budget og bevilger den nødvendige økonomi.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT