FRA FØR VI BLEV FØDT | Ry Højskole
20186
page,page-id-20186,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

FRA FØR VI BLEV FØDT /  RY UDEN FILTER
UGE 31  27. JULI – 2. AUGUST 2019

FRA FØR VI BLEV FØDT

Hvad er et liv? Er det afgrænset af et åndedræt?

 

Livet starter allerede før vi bliver født, i vores forældres forestillinger. Når hjertet stopper, lever vi videre som et minde, indtil vi en dag glider over i en mytisk evighed. På RUF 19 vil vi gå gennem livet, fra før vi blev født til efter vi dør og glemmes.

 

Som ufødte, levende og afdøde skal vi sammen reflektere over hvad et menneskeliv byder på; valg, brud og begyndelser. Vores snakke fører os til aktiviteter i Rys skove, søer og tømmerflåder.

 

Vi skal sidde stille med pensler og kul, når vi digter og maler (på) hinanden, og hjertet skal hamre i brystet, når vi balancerer i kanoer, flirter og kæmper med myternes væsener.

 

Modulet er for alle, der har lyst til udforske og udleve livets faser, rytmer og modsætningsforhold. Vær med, når vi tager fat om livet på hinanden!

 

Værter: Luna Hurvig Møller og Amalie Røjle Brostrøm
Pris:kr. 3.000,-
Online tilmelding – venteliste

fra før vi blev født 600 X 400
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT