HVEM ER DE ANDRE | Ry Højskole

HVEM ER DE ANDRE?

Eleverne på Ry Højskole er meget forskellige.  På Ry Højskole kan du både fordybe dig i et fagligt felt og du kan vælge at brede dig over flere felter. Derfor har eleverne meget forskellige interesser. Det er den forskellighed, der gør hverdagen spændende og interessant.

Men der er også noget, der er fælles for alle. De fleste er mellem 18 og 28, men der kan være enkelte, der er ældre. Mange har taget HF eller gymnasiet, nogen fik aldrig en ungdomsuddannelse, og andre holder pause i deres videregående uddannelse for at genvinde læringslysten.

De-andre-415x280

Der er elever fra alle egne af Danmark og enkelte kommer kommer fra andre lande, – dog sjældent mere end 5 – 6 stykker.

Fælles for alle er ønsket om at møde nye mennesker i et læringsrum, hvor man kan blive fagligt og socialt udfordret. Langt de fleste vælger 22 ugers forårsskole eller 17 ugers vinterskole.

Når man ikke har undervisning, er der mulighed for at arbejde i værkstederne, spille musik, bruge naturen eller hvad man nu gerne vil.

Der er altid nogen der indbyder til aktiviteter, og vi forsøger at skabe rammer, der betyder at ingen behøver at føle sig udenfor fællesskabet.