HØJSKOLERNES DAG I RY | Ry Højskole
19165

HØJSKOLERNES DAG PÅ RY HØJSKOLE

HØJSKOLERNES DAG PÅ RY HØJSKOLE  –  11. MAJ 2019

Hvert forår holder eleverne på Ry Højskole Ryskildefestival. Det er en festival hvor skolens mange musikgrupper og en række inviterede bands optræder. Eleverne inviterer deres venner og i løbet af weekenden får man et indtryk af både fagene og samværet på Ry højskole. Om lørdagen er festivalen en del af Højskolernes dag.

Festivalen er endnu ikke planlagt, men du vil få besked, når programmet ligger klar.

Der er fælles rundvisning kl. 14.00.  Senere er du velkommen til at spise med på festivalmanér. Tilmelding er nødvendig.

Tilmelding til Højskolernes dag i Ry

Er du forhindret i at komme netop den 11. maj, er du velkommen til ringe på tlf. 8689 1888 eller skrive til kontoret@ryhojskole.dk og få en aftale.

amfiscenen-415-x-280
Jon-og-Mai-Songwriter