HØJSKOLERNES DAG I RY | Ry Højskole
19165

HØJSKOLERNES DAG PÅ RY HØJSKOLE

HØJSKOLERNES DAG PÅ RY HØJSKOLE D. 6. MAJ 2017

Hvert forår holder eleverne på Ry Højskole Ryskildefestival. Det er en festival hvor skolens mange musikgrupper og en række inviterede bands optræder. Eleverne inviterer deres venner og i løbet af weekenden får man et indtryk af både fagene og samværet på Ry højskole. Om lørdagen er festivalen en del af Højskolernes dag.

Hvis du lyst at være besøgende gæst i løbet af lørdag eftermiddag kan du melde dig på Ryskilde 2017 på denne side.

Festivalen er endnu ikke planlagt, men du vil få besked, når det ligger klar.

Der er fælles rundvisning kl. 14.00.  Senere er du velkommen til at spise med på festivalmanér. Tilmelding er nødvendig.

Tilmelding til Højskolernes dag i Ry

amfiscenen-415-x-280