Elevforeningen | Ry Højskole

RY HØJSKOLES ELEVFORENING

Næsten alle, der har deltaget i et langt kursus på Ry Højskole, melder sig efterfølgende ind i elevforeningen.

Den har omkring 1100 medlemmer, hvoraf mindst halvdelen hvert år mødes i den første weekend i august.

Næsten lige så mange deltager i april i FRYD – et forårsrydøgn – hvor de sammen med forårsholdet genopliver deres højskoleoplevelse.

I uge 31 indbyder elevforeningen til ugekursus, hvor mange tidligere elever deltager som undervisere.

I december udgives Skriftet, der er redigeret af elevforeningen. Alle aktiviteterne sker i samarbejde med Ry Højskole.

Du kan finde meget mere om Ry Højskoles elevforening på ryelev.dk

sangtime elevmøde 600 x 475