Nepalstøtte | Ry Højskole

Nepalstøtte

auktion Lunch box

12 mar Nepalstøtte

Det blev til næsten 22.000 kr. til projekt Lunch Box i Nepal.

Dipesh Khadgi fra Nepal var i efteråret 2015 elever på Ry Højskole. Før det havde han allerede i lang tid arbejdet sammen med danske ngo’er i Nepal om et undervisningsprojekt på skoler i tre landsbyer i bjergene omkring Katmandhu.

Hjemme igen iværksatte han i 2017 projekt Lunch box, der skal sikre nepalesiske børn et måltid undervejs i skoledagen. Børnene bliver bliver undervist i dyrkningen af grøntsagerne og indgår i videst mulig selv i projektet.

Eleverne  på Ry Højskoles forårshold samlede søndag den 11. marts ind til projektet. Det skete ved en auktion, hvor de købte ydelser hos hinanden. På 3 timer blev der samlet næsten 22.000 kr.

I Nepal sikre det projekt Lunch box i 6 måneder.