Teatermusik | Ry Højskole
17390
page,page-id-17390,page-child,parent-pageid-17435,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

TEATERMUSIK

BAND  *  SONGWRITER  *  TEATERMUSIK  *  PARTYBAND  *  RYTMISK KOR  *  MUSIKPRODUKTION

TEATERMUSIK PÅ RY HØJSKOLE

Musikere og skuespillere arbejder sammen.
I teatermusik forener vi musikkens og teatrets sprog i en fælles forestilling, hvor vi gensidigt beriger hinanden. Vi arbejder og udvikler materialet sammen med skuespillerne undervejs, men øver os og skaber musikken i musiklokalet. Til sidst rykker vi gearet ned i teatersalen og laver et kæmpe show, hvor musik, teater, dans, røg, lyd og lys går op i en højere enhed.

 

Musical, teaterkoncert eller noget helt nyt.
Måske skriver vi både teaterstykket og al musikken selv, måske tager vi udgangspunkt i noget andre har skrevet. Måske er genren en musical, måske en teaterkoncert – eller en rockopera.

musik-teater-2
musik-teater-1

Stemninger, lydflader, Balkan og Rock´n´roll
Vi arbejder meget med kontrasterne. Stemningsfyldte vokalklange afløst af flænsende guitarhvin. Hvordan løser vi, at skuespillerne gerne vil have 20 sekunders tango efterfulgt af et cancan nummer a la Moulan Rouge? Det er en spændende, kreativ proces, hvor vi altid ender svedige og stolte.

 

Teatermusik er hovedfag I sensommer og vinterforløbet.

 

Tilbage til hovedsiden for Musik.

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT