Sangskriver højskole - Vælg Singer/Songwriter på | Ry Højskole
Tag på højskole og udvikl din indre singer-songwriter. Få værktøjer der gør dig til en bedre sangskriver. Få vores gratis brochure lige her.
17388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17388,page-child,parent-pageid-17435,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

SONGWRITER

SANGSKRIVNING PÅ RY HØJSKOLE

Songwriter – bliv sangskriver på Ry Højskole
På faget Songwriter underviser vi dig i at skrive sange, at fremføre dem live, og indspille dem I studiet. Songwriter et hovedfag med 10 lektioner pr. uge.

 

Kom i gang med at skrive sange.
Tro på det! Selvfølgelig kan du skrive en sang. Vi starter med små, sjove øvelser i teams for at fylde din sangskriver-værktøjskasse: flowskrivning, brainstorms, associationsteknikker og små melodiske øvelser. Vi arbejder med rim, sangens opbygning, historier og lyrik, og vi arbejder med sangopgaver, hvor ”benspænd” og temaer skaber struktur.

Vi har også fokus på at spille musik, der passer til sangen: Hvilke akkorder lyder godt sammen? Hvor skal melodien gå hen? Hvordan får jeg mine 3 akkorder til at lyde som et sommerhit?

Sangskriver fag på Ry Højskole
Musik, band, sammenspil og sangskrivning på Ry Højskole

Lykken er når det lykkes.
I trygge rammer kan du blive en bedre sangskriver: Tør du skrive en sang, om det der gør dig mest glad eller måske om den kæreste du aldrig fik? Tør du lede efter ord eller toner og måske åbne en dør ind til noget, du ikke anede du rummer?

 

Det er en fantastisk oplevelse når ens lille idé bliver til en rigtig sang med korstemmer og fede guitarfigurer. Det er lykken, når det lykkes.
På holdet spiller vi sangene for hinanden, så vi bliver fortrolige, trygge og har lyst til at skabe musik sammen.

 

Produktion: Vi spiller og indspiller.
Vi arrangerer numrene med instrumenter, vokal og korstemmer. Vi spiller koncert for de andre elever eller folk udefra, og vi indspiller små produktioner på skolens computere og i studiet

Alle kan skrive sange.
Sangskrivning kræver ingen særlige forudsætninger. Det er godt, hvis du kan lide at synge, har kendskab til akkorder på guitar og klaver eller måske har et andet instrument, du kan støtte dig til. Du kan også arbejde på computer eller slå dig ned som tekstforfatter. Faget sangskrivning drejer sig først og fremmest om, at få dig sat i gang og hjælpe dig med at finde din egen stil som sangskriver. Skriver du allerede sange får du masser af nye vinkler, erfaringer, teoretiske muligheder og viden til din sangskriverværktøjskasse.

 

Tilbage til hovedsiden for Musik.

 

Book en rundvisning.
Har du lyst til at vide mere om vores fag Songwriter? Kom forbi og besøg os – et besøg hos os giver dig et lille indblik i, hvilke oplevelser der ligger og venter på dig på Ry Højskole. Skriv til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ring til os på 8689 1888 og aftal en rundvisning.

Sangskrivning på højskole

Rundvisning i Musiklokalerne.
I sommeren 2018 stod Ry Højskoles nye musiklokaler klar. I bygningen Bakkehuset finder du derfor to
helt nye musiklokaler med tilhørende lydstudie. De rammer giver dig, der gerne vil være med på noderne, mulighed for at boltre sig i det musiske univers.

 

Læs også: Hvordan skriver man en sang?

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT