Musikproduktion | Ry Højskole
17415
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17415,page-child,parent-pageid-17435,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

MUSIKPRODUKTION

MUSIKPRODUKTION PÅ RY HØJSKOLE

Musik på computer
Musikproduktion arbejder vi med elektronisk musik (f.eks. dub step), lag-på-lag-produktion, (som de fleste gør I deres hjemmestudier) og fuld bandindspilning, hvor alt er mic´et op.

 

Arbejdsmetode
Først arbejder vi i teams med små øvelser, for at lære for vores indspilningssoftware at kende. Senere deler vi os i små hold og arbejde med det du/I synes er mest spændende og udfordrende.

 

På skolens computere bruger vi det professionelle musikprogram Cubase, men har du din egen laptop med Cubase, Logic, Garageband eller ProTools, kan du selvfølgelig bruge den. Det meste af det vi gennemgår, kan overføres til et hvilket som helst DAW program.

Musikproduktion på Ry Højskole
Musikproduktion på højskole

Hvad lærer du?
Mikrofon opstilling for optagelse af instrumenter, forstærkere og vokal.
Optage lyde på mp3 optagere og bruge dem til at lave beats via sampler.
Indspille og redigere i Cubase.
Brug af loops, Groove Agent trommemaskine og softsynths.
Insert og send effekter – compresser, equalizer, reverb og delay.
Arbejdsmetoder, tips og tricks.
Mixning og viden om fil-formater og lydkvalitet.

 

Du kan indspille dine egne sange
Som deltager på faget bliver du klædt på til selv at kunne bruge skolens indspilningsfaciliteter, så I kan indspille i fritiden.

 

For bare 10 år siden var det en bekostelig affære at få indspillet sine sange i et studie, men i dag har alle, med en laptop i tasken, et potentielt lydstudio lige ved hånden.

 

Tilbage til hovedsiden for Musik.

Rundvisning i Musiklokalerne.
I sommeren 2018 stod Ry Højskoles nye musiklokaler klar. I bygningen Bakkehuset finder du derfor to helt nye musiklokaler med tilhørende lydstudie. De rammer giver dig, der gerne vil være med på noderne, mulighed for at boltre sig i det musiske univers.

 

Læs også: Hvordan skriver man en sang?

Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT