Friluftsliv - Højskole med masser af friluftsliv | Ry Højskole
Friluftsliv på Ry Højskole. Det handler om samarbejde, tillid og gode oplevelser i faget friluftsliv. Kanotur, bjergbestigning, maraton, klatring m.m.
15850
page,page-id-15850,page-parent,page-child,parent-pageid-16588,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive

FRILUFTSLIV

NATUREN OMKRING RY

Friluftsliv på Ry Højskole rummer muligheden for at opleve verden fra en havkajak, en kano, en tømmerflåde eller et surfbræt. Havens høje træer er besat med klatregreb og indbyder til en tur til toppen.

 

Himmelbjergene, og skovene der omgiver os, er vores naturlige scene, når vi overnatter i bivuak, skaber et gourmetmåltid på bål, løber et orienteringsløb, en halv maraton eller konkurrerer i et adventure race med mountainbikes igennem landskabet. Samarbejde og tillid
. På friluftsholdet arbejder vi oftest i teams, og du finder hurtigt ud af, hvor vigtigt det er, at du kender de andre lige så godt, som du næsten kender dig selv.

Det handler om at slippe fordommene og vide, at man kan og skal stole på de andre. I vil havne i situationer, der kræver en hurtig, fælles løsning, og du vil måske stå med ansvaret, og det reb der sikrer at personen, der hænger 50 meter længere oppe ikke falder frit ned men bliver hængende, fordi du er der.

 

Hvis du har spørgsmål til friluftsliv på Ry Højskole eller til valgmulighederne på skemaet, er du velkommen til at skrive til os på kontoret@ryhojskole.dk eller ringe på 8689 1888. Du er også meget velkommen til at besøge os og få en rundvisning.

Sverige 2 415 x 280

SENSOMMERFRILUFTSLIV

I sensommeren gør vi klar til en havkajaktur i den svenske skærgård. Før vi tager af sted, træner vi vores kajakfærdigheder, sikkerhed, redninger, lærer orientering med kompas og GPS, forbereder proviant til turen, og bliver klar til at begå os i naturen på naturens vilkår.

Læs mere

EFTERÅRSFRILUFTSLIV

I efteråret lærer vi at begå os på årstidens præmisser. Vi sejler ud i kano, havkajak og på tømmerflåde. Landjorden udforsker vi bl.a. på mountainbike eller fra en trætop.

Læs mere
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
SONY DSC

NORDISK FRILUFTSLIV

I Nordisk Friluftsliv overnatter vi udendørs, fremstiller udstyr, og lærer hvordan vi overlever i den kolde, men smukke natur. Snehule- og iglo-bygning er også på programmet!

Læs mere

FORÅRSFRILUFTSLIV

I foråret arbejder vi med klatring- og sikringsteknikker, roteknikker og meget mere, som giver dig færdigheder til at opleve naturen på tætteste hold.

Læs mere
Friluft_foraar_vand14
P1200648

KAJAK, KANO & KLATRING

På én gang får du her de tre mest klassiske discipliner inden for friluftsliv: Kajak, kano og klatring. Sikkerhed, udstyr og teknik er fundamentet for de fantastiske oplevelser, der venter dig ude i naturen.

Læs mere

HAVKAJAK

Kilometervis af oplevelser – men også undervisning i førstehjælp, teori og udstyr. Friluftsliv, når det er aller bedst!

Læs mere
Kajakøvelse 415x280
SONY DSC

NATURSAFARI

Tag med på Natursafari i Søhøjlandet: Vi spiser af naturens forrådskammer, tager på trekking-ture og oplever naturen på helt nær hånd.

Læs mere

ADVENTURE RACE

I faget Adventure Race lærer og træner vi bl.a. kajak, kanosejlads, mountainbike, orientering efter GPS, kort og kompas. Oplev styrken ved at samarbejde i et team og deltag i vores to årlige Adventure Race.

Læs mere
Vandtur A 415x280
Hockey 415x280

IDRÆT

Høj forbrænding, høj puls og masser af boldspil og idræt. Vi tager favntag med gamle bold-klassikere og finder på nye lege og spil. I faget idrætstons er der svedgaranti til alle!

Læs mere
Her bor vi

RUNDVISNING

TILMELD

KONTAKT